Biga Esnaf Odasından İftar Yemeği

Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar yemeği bu yıl Köşklübağ Düğün Salonunda gerçekleştirildi. Oruçların açılması ile birlikte yemek duasının ardından kısa bir selamla konuşması yapan Biga Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı İbrahim Mutur sözlerine kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmayan Biga esnafına katılımından dolayı teşekkür etti. Ramazan ayının çok mukaddes bir ay olduğunun da altını çizen Mutur,”Böylesine güzel bir ayda bir araya gelmenin mutluluğunu yaşıyorum. Bu akşam bir iftar yemeği olması sebebiyle sözlerimi uzatmayacağım hepinizden Allah razı olsun Allah tutunuz oruçları kabul etsin şimdiden önümüzde Ramazan Bayramınız mübarek olsun” dedi.

Yazının detayı bigahaber.net’te.